Управление на Комплекси

✓ Абсолютна и постоянна прозрачност за събраните такси, наличността в касата на комплекса и направените от Спокоен Дом разходи- Безплатен достъп до индивидуален онлайн профил за:

⦁ натрупани лични задължения

⦁ онлайн плащане на лични задължения

⦁ наличност в касата на входа

⦁ направени разходи от касата на входа

⦁ протоколи от направени общи събрания

⦁ излагане на предожения за ремонтни дейсности и събиране на различни оферти

⦁ показване на събраните оферти и подготовка за тяхното обсъждане на общо събрание

⦁ съобщаване за предстоящи събития и инициативи свързани със Спокоен Дом

⦁ предварително съобщаване за предстоящи промоции и намаления направени специално за клиентите на Спокоен Дом

✓ Охрана

Лицензирана жива охрана на обекта. Спокоен Дом работи с лицензирани охранителни фирми, както и изявени компании в сферата на външното видео наблюдение и контрол на достъп. Оставяйки сигурността си на нас, Вие си гарантирате професионализъм, контрол над работата на охранителните фирми и най-изгодните условия от нашите партньори в тази дейност.

✓ Озеленяване и поддръжка на зелени площи

Притежавайки цялата нужна техника, познание и опит в дизайна, изграждането и поддръжката на зелени площи, градини и паркове, Спокоен Дом лично ще поеме грижата за зеленината в комплекса. Убедете се сами, като разгледате галерията с някои от обектите, които сме изградили. Притежаваме повече от 10 години опит в сферата на озеленяването в България и чужбина! Доверете се на опита и професионализма. Отговорността е наша.

✓ Басейни

Пълно обслужване на Вашия басейн – периодично почистване и химизация на водата, поддръжка и ремонт на помпени и други съоръжения, зареждане и подмяна на консумативи за басейна.

✓ Грижа за чистотата в комплекса

Спокоен Дом лично поема грижата за чистотата в комплекса. Хигиенистите са назначени от нашата фирма и това ни дава най-голям контрол над качеството. Използваме изпитани почистващи препарати за дълготраен ефект и приятно ухание. Моля кликнете тук за детайлна информация и периодичност на услугата.

✓ Управление на жилища- превърнете ги в източник на приходи.

Комплексите в или около Варна са изключително притегателни за туристи от България и света. Защо не превърнете домът си в източник на доход? В зависимост от местоположението на имота и това колко често го посещавате, от Спокоен Дом можем да отдадем имота Ви под наем- краткосрочно или дългосрочно. Заедно с това, ще организираме абсолютно всички останали съпътстващи услуги, като почистване, предаване и взимане на ключа (за краткосрочно отдаване), изготвяне на договори,съхранение на депозит, техническа поддръжка. Крайния резултат е спокойствие и максимален приход за Вас и чудесно свършена работа от нас. За повече информация кликнете  тук.

✓Организация на общите и съвместните събрания на собствениците в комплекса

Тук ще разчитате на професионално организиране, провеждане и протоколиране на общи събрания, както и на водене, и спазване на пълния набор от документация /книга на собствениците, правилник за вътрешния ред, разпоредби, предписания и др./ При липса на правилник за вътрешния ред- създаване на такъв и следене за неговото спазване.
За повече информация относно нашите домоуправителски услуги кликнете тук.

✓ Касиер на комплекса

Ежемесечно събиране на таксите за фонд Ремонт от живущите в комплекса през Easy Pay и ePay
Безплатен индивидуален достъп до информация относно задължения, наличност в касата на входа и възможност за плащане.

✓ Обработка срещу вредители

Дератизация, Дезинфекция и Дезинсекция на общите и прилежащите в комплекса открити и закрити площи със сертифицирани препарати, безопасни за човека, и при спазване на всички норми. Работим с истински професионалисти в областта.

✓ Техническа поддръжка и ремонтни дейности

При сключване на договор за поддръжка, Спокоен Дом ще направи техническа оценка на комплекса и ще връчи писмен отчет на общото събрание на собствениците. Отчетът описва належащи ремонтни дейности и техническа поддръжка за одължаване експлотационния период на сградите и прилежащите съоръжения. Изготвянето на отчета е безплатно за нашите клиенти и се прави изцяло в техен интерес. Така гарантираме предвидимост и оптимизиране на разходите, защото много често сравнително евтина месечна поддръжка би спестила големи разходи за ремонт или подмяна на определен елемент от комплекса. От Спокоен Дом ще организираме цялата техническа поддръжка на комплекса и необходимите ремонтни дейности, както и бърза и професионална реакция в случай на възникнали аварии.

Всички решения за поддръжка или правене на други разходи се взимат на общо събрание на етажните собственици, свикано по надлежен ред. Нашите клиенти контролират процеса при пълна прозрачност.

✓ Други дейности, според спецификата и нуждите на Живущите в комплекса

Просто попитайте. Вашето спокойствие е наше задължение.

Не можете да намерите търсената информация в сайта?
Свържете се с нас или оставете контакт за обратна връзка.
Удоволствието да помогнем е изцяло наше.

Как да Ви помогнем?

Ако желаете да се свържем с Вас,
моля оставете детайли за обратна връзка.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.